Werken bij de Van Marwijk Groep

Sluit je aan bij ons groene team en creëer mee met de Van Marwijk Groep!

Wie zijn wij

Ontdek de Van Marwijk Groep, een samenwerkingsverband van drie toonaangevende hoveniersbedrijven: Jan van den Berg Tuinen, Frans in ’t Hout Tuintechniek en Hoveniersbedrijf Van Marwijk. Met onze basis in Wassenaar bedienen wij klanten in de regio, waaronder Den Haag en omliggende gebieden. Van het ontwerpen en aanleggen van groenvoorzieningen tot het onderhouden van tuinen en bomen, wij zijn uw lokale specialisten met een passie voor groen. Ontdek ons team, onze diensten en bekijk onze projecten. Samen creëren we groene oases in Wassenaar, Den Haag en omstreken.

Onze vacatures

Allround hovenier

Fulltime / Parttime

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden, zoals het aanleggen van tuinen, het plaatsen van bestrating en schuttingen, het aanbrengen van beplanting, en het onderhouden van groenvoorzieningen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en zorgt ervoor dat elk project tot in de puntjes wordt verzorgd.

Boomverzorger

Fulltime / Parttime

Als Boomverzorger bij de Van Marwijk Groep speel je een cruciale rol in het onderhouden en verzorgen van bomen. Je bent een specialist op het gebied van boomverzorging en draagt zorg voor het behoud en de gezondheid van bomen in diverse omgevingen. Naast je specialisatie in boomverzorging, zul je ook betrokken zijn bij diverse andere werkzaamheden binnen ons hoveniersbedrijf.

Leerling hoveniers

Fulltime / parttime

Als Leerling-Hovenier krijg je de kans om je passie voor groen om te zetten in praktische vaardigheden. Je werkt samen met ervaren hoveniers en leert alle aspecten van het vak, van tuinontwerp en -aanleg tot onderhoudswerkzaamheden. We bieden een leeromgeving waarin je kunt groeien en je talenten kunt ontwikkelen.

Wat kunnen wij u bieden?

Werkplezier

We geloven dat werkplezier essentieel is voor het leveren van kwaliteit en het behalen van succes. We vieren successen, hebben oog voor elkaar en zorgen ervoor dat werken bij ons een plezierige ervaring is.

Vitaliteit

Jouw welzijn is belangrijk voor ons. We streven ernaar om een gezonde en energieke werkomgeving te creëren waarin je je goed voelt, zowel fysiek als mentaal.

Uitdagende groenprojecten

Bij de Van Marwijk Groep krijg je de kans om deel te nemen aan spannende projecten die je creativiteit en vakmanschap uitdagen. Laat je talenten stralen terwijl je werkt aan indrukwekkende groenomgevingen.

Professionele ontwikkeling

We bieden jou de kans om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen. Bij de Van Marwijk Groep creëren we carrièremogelijkheden en ondersteunen we jouw groei naar succes.

Ben jij klaar voor een groene uitdaging?